Snijplank in eiken. Met uitsparing en optioneel een zwart kleuraccent.
Afmetingen | 39 × 21 × 1,5 cm |
---|---|
Selecteer houtsoort | Eiken, Eiken + zwart accent |
Ontwerper | Gjalt Pilat |
Merk | Pilat&Pilat |
• Schaal normaal afwassen met water en afwasmiddel.
• Schaal vullen met water en een stuk vet vlees. De schaal met de deksel in de koude oven plaatsen. Koud, omdat de schaal teveel ‘schrikt’ van directe hitte en zal barsten.
• De oven mag nu op 100 gr staan. Ongeveer 2 uren laten pruttelen. Het vet en vocht zal in de schaal trekken en is daardoor meer bestand tegen barsten en is dan geschikt om mee te koken.
• Na 2 uren de oven uit doen en laten afkoelen. Daarna de schaal uit de oven nemen, afgieten en op een houten plank volledig laten afkoelen.
• De schaal is na deze behandeling klaar om mee te koken in de oven. Lage temperatuur, het blijft slow-cooking. Tot 160/170 graden maximaal.
• Na het eerste gebruik alleen schoonmaken met warm water. Is de schaal vaker gebruikt dan mag je wat afwasmiddel gebruiken.
Niet in de vaatwasser. Gebruik van de ovenschalen is op eigen risico. Pilat&Pilat is niet aansprakelijk voor breuken of barsten.
Praesent ultricies, dolor quis placerat aliquet, dui risus congue enim, eget suscipit augue urna at elit. Morbi condimentum libero a faucibus commodo. Integer tellus dolor, congue vel faucibus sit amet, mattis in neque. Maecenas vel diam dolor. Nulla et est faucibus, efficitur mi et, efficitur leo. Quisque urna diam, tincidunt eu tempor ut, fermentum vel metus. In ultrices, erat accumsan maximus posuere, risus mi fermentum mauris, eu facilisis augue nisl a felis. Morbi consequat augue quis lacus vestibulum, id rhoncus lectus elementum. Curabitur mattis dolor a diam pulvinar euismod. Sed ut consequat felis, eu tempor diam.